Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pohľad na Ronaldovho syna (11) VYRÁŽA DYCH: Pozrite na to BRUTÁLNE vymakané brucho!

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo Zobraziť galériu (4)
Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (Zdroj: SITA)

LISABON - Aký otec, taký syn! Slávny svetový futbalista Cristiano Ronaldo (37) potešil svojich fanúšikov, keď opäť raz poodhalil kúsok zo svojho súkromia. Na sociálnej sieti Instagram, kde má 442 miliónov followerov, zverejnil vydarenú fotografiu so svojím najstarším synom Cristianom Ronaldom jr.(11). Nuž, a meno nie je to jediné, čo majú rovnaké.

Vyzerá to tak, že aj láska k pravidelnému pohybu tohto slávneho športovca a jeho mladšiu kópiu spája. Futbalista Manchestru United sa totiž spoločne so synom nechali odfotiť pred kryokomorou, v ktorej absolvovali terapiu chladom. Tá dokáže pomôcť pri chudnutí, zlepšovaní imunity i spomalení starnutia. Otec a syn využili spoločný čas na regeneráciu tela. Ronaldo ide synovi príkladom a učí ho, že okrem tvrdých tréningov je dôležitý aj následný odpočinok.

Pod vydareným záberom sa samozrejme objavujú pochvalné komentáre. Mnohí fanúšikovia sa zhodli, že 11-ročný Cristiano je kópiou svojho slávneho otca. Iní zdôraznili, že futbalista má byť prečo pyšným a hrdým otcom. Hádam každému tiež udrie tiež do očí, že rovnako, ako Ronaldo, sa aj junior môže pochváliť vyšportovaným bruchom, ktoré určite nemá len tak zadarmo. 

Spoločný rodinný čas postupne hojí aj rany zo smrti jedného z dvojčiat, ktoré Ronaldovi a jeho priateľke Georgine vynosila náhradná matka. Správu o smrti synčeka oznámil pár na sociálnych sieťach a následne sa poďakovali fanúšikom za podporu v ťažkých časoch.

Viac o téme: Cristiano Ronaldo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu