Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Takmer ZHOREL v spánku! Mladý herec prežil PEKLO, požiar ho pripravil o domov

Miguel Herrán Zobraziť galériu (5)
Miguel Herrán (Zdroj: profimedia.sk)

AVILA - Obrovská dráma! Život španielskeho herca Miguela Herrána (25) nedávno visel na vlásku. Domov mladíka, ktorý v obľúbenom seriáli Papierový dom od spoločnosti Netflix stvárňuje jednu z ústredných postáv, totiž zachvátil požiar. K nešťastnej udalosti došlo, kým umelec sladko spal.

Keď v roku 2017 dorazil na Netflix seriál La casa de papel (Money Heist, známy aj ako Papierový dom), spôsobil slušné šialenstvo a mal napokon 5 sérií. Obrovskej obľube sa tešil napríklad aj u Stephena Kinga, či futbalistu Neymara, ktorý tvorcov opakovane žiadal, aby sa v ňom mohol aspoň na chvíľku objaviť. Jednu z výrazných postáv v ňom stvárnil herec menom Miguel Herrán, ktorý momentálne prechádza náročným obdobím.

Miguel Herrán
Zobraziť galériu (5)
Miguel Herrán  (Zdroj: profimedia.sk)

Ako informuje Daily Mail, dom mladého herca zachvátili ničivé plamene. „Stalo sa to, kým som spal. Zobudil som sa na to, že počujem zvuky, ako môj domov horí. Unikol som cez okno mojej izby,” uviedol k požiaru Miguel, ktorý na Instagrame tiež zverejnil zábery zničenej domácnosti. 

Herrán zatiaľ príčinu požiaru nijako nekomentoval. Viaceré médiá ale špekulujú, že na vine môže byť to, že herec zaspal so zapálenou cigaretou, prípadne nebola dostatočne uhasená.

Miguel Herrán zverejnil zábery svojho zničeného domova.
Zobraziť galériu (5)
Miguel Herrán zverejnil zábery svojho zničeného domova.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Miguel Herrán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu