Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po smrtiacej streľbe má dôvod na radosť: Baldwin (63) opäť OTCOM... S manželkou budú mať 7. dieťa!

Alec Baldwin s manželkou Hilariou Zobraziť galériu (6)
Alec Baldwin s manželkou Hilariou (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! V októbri minulého roka šokovala celý svet správa o tom, že Alec Baldwin (63) počas nakrúcania westernu vystrelil zo zbrane, ktorá usmrtila mladú kameramanku. Prípad je stále v procese vyšetrovania a hercovi je nepochybne veľkou oporou jeho krásna manželka Hilaria (38), ktorá sa nikdy netajila túžbou po veľkej rodine. Aj teraz oznámila svetu, že pod srdcom nosí ďalšie dieťatko!

V uplynulých mesiacoch bol život Aleca Baldwina poznačený obrovskou tragédiou, keď počas nakrúcania filmu Rust zahynula 42-ročná kameramanka Halyna Hutchins. Ešte stále nie je jasné, ako vyšetrovanie tohto prípadu dopadne. Herec sa už však po prestávke vrátil pred kamery a médiá dnes zaplnili krásne správy z jeho súkromia. 

Ako hercova manželka Hilaria na sociálnej sieti Instagram prezradila, ich početná rodinka sa už čoskoro opäť rozrastie. Dvojica má spolu 6 ratolestí, a to dcérku Carmen Gabrielu (8), synov Rafaela Thomasa (6), Leonarda Angela Charlesa (5), Alejandra Davida (3), Eduarda Pao Lucasa (1,5) a najmladšiu dcérku Mariu Luciu Victoriu (1), ktorú priviedla na svet zrejme náhradná matka. Herec má ešte z manželstva s Kim Basinger dospelú dcéru Ireland. 

Alec a Hilaria Baldwinovci majú spolu 6 ratolestí.
Zobraziť galériu (6)
Alec a Hilaria Baldwinovci majú spolu 6 ratolestí.  (Zdroj: Instagram)

„Po mnohých vzostupoch a pádoch počas uplynulých rokov máme jeden vzrušujúci vzostup a obrovské prekvapenie. Tento rok, na jeseň, k nám príde ďalší Baldwinito,” napísala okrem iného k dojemnému rodinnému videu kráska. S fanúšikmi a s celým svetom sa podelili aj o moment, keď svojim deťom povedali, že budú mať súrodenca. Či to bude braček alebo sestrička, ešte neprezradili. 

Viac o téme: Alec BaldwinHilaria Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu