Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia RANA pre kráľovnú Alžbetu II: ROZVOD!

Kráľovná Alžbeta II. Zobraziť galériu (3)
Kráľovná Alžbeta II. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Opäť smutné správy! Kráľovná Alžbeta II. neprežíva práve najkrajšie chvíle. Po nedávnej smrti milovaného manžela musí čeliť nielen narušeným vzťahom s obľúbeným vnukom Harrym. Vrásky na čele jej spôsobuje aj najstarší z jej vnukov, 43-ročný Peter Phillips.

Pre verejnosť nie je žiadnou novinkou, že to v manželstve Petra Phillipsa a jeho ženy Autumn škrípalo. Dvojica má spolu 9-ročnú dcéru Savannah a jej o dva roky mladšiu sestru menom Isla. Problémy vo vzťahu naznačili už v roku 2019. Dnes je jasné, že ich zväzok sa im nepodarilo zachrániť. Ako píše Daily Mail, v uplynulých dňoch už doriešili posledné formality týkajúce sa ich rozvodu. 

Peter Philips a jeho manželka Autumn sa rozviedli.
Zobraziť galériu (3)
Peter Philips a jeho manželka Autumn sa rozviedli.  (Zdroj: profimedia.sk)

Kráľovná Alžbeta II. nikdy neskrývala svoje sympatie smerom k manželke svojho najstaršieho vnuka Autumn, ktorá pochádza z Kanady. S urodzeným Phillipsom sa spoznali v roku 2003 na Veľkej cene F1 v Montreale. O päť rokov neskôr sa zosobášili. 

„Napriek tomu, že to je pre Petra a Autumn smutný deň, naďalej je pre nich prvoradá výchova a blaho ich úžasných dcér Savannah a Isly. Peter a Autumn sú radi, že sa všetko vyriešilo v priateľskom duchu a deti sú v popredí ich rozhodnutí,” znie v oficiálnom stanovisku, ktoré zverejnila kráľovská rodina. Obaja, dnes už exmanželia, zostávajú žiť v Gloucestershire, aby aj naďalej vychovávali dcéry v prostredí, na ktoré sú zvyknuté. 

Peter Philips a Autumn svoje manželstvo nedokázali zachrániť.
Zobraziť galériu (3)
Peter Philips a Autumn svoje manželstvo nedokázali zachrániť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPeter Phillips
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu