Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna modelka (†25) a známy futbalista: Drsná vojna, rozchod a... Našli ju MŔTVU!

Jerome Boateng a Kasia Lenhardt v čase, keď tvorili šťastný pár. Zobraziť galériu (8)
Jerome Boateng a Kasia Lenhardt v čase, keď tvorili šťastný pár.

BERLÍN - Smutné správy zaplnili nemecké médiá! A to, že muži zákona našli poľskú modelku menom Kasia Lenhardt (25) mŕtvu. Kráska, ktorá účinkovala aj v šou Heidi Klum - Hľadá sa supermodelka, tvorila pár s futbalistom FC Bayern Mníchov Jéromom Boatengom (32). Dvojica sa rozišla len pred pár dňami za pomerne dramatických okolností.

Jerome Boateng a Kasia Lenhardt tvorili celkom sympatický pár. Paparazzom sa ich podarilo prvýkrát zvečniť spolu v júli 2019, keď si užívali dovolenku na Mykonose. Rodáčka z Poľska si dala neskôr jeho meno vytetovať na telo.

Jerome Boateng
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Koncom roka 2020 však idylka z ich vzťahu akosi vyprchala. V januári mala Kasia autonehodu, pri ktorej jej v krvi našli alkohol. Začiatkom februára Boateng oznámil, že sa rozišli... A v médiách i na sociálnych sieťach sa začala vojna. Bývalí partneri si posielali dosť drsné odkazy. Jerome napríklad tvrdil, že ho falošne obvinila z domáceho násilia a má veľký problém s alkoholom. Kasia nazvala úspešného športovca diablom a obvinila ho z klamstiev a nevery. 

„Musím sa pozbierať. Dajte mi, prosím, čas. Budem bojovať, lebo som sa nikdy necítila taká zneužitá a oklamaná,” reagovala prostredníctvom sociálnych sietí kráska.

V utorok večer ju však muži zákona našli mŕtvu v berlínskom byte, ktorý mal podľa všetkého patriť známemu futbalistovi. V prípade tragédie prebieha vyšetrovanie. Avšak predbežne bolo vylúčené cudzie zavinenie a hovorí sa, že modelka spáchala samovraždu. Zostal po nej synček, ktorého mala z predošlého vzťahu. 

Kasia Lenhardt zrejme spáchala samovraždu.
Zobraziť galériu (8)
Kasia Lenhardt zrejme spáchala samovraždu.

Viac o téme: Jerome BoatengKasia Lenhardt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu