Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Túto FOTO Lady Diany (†36) doposiaľ nik nevidel: Zverejnil ju jej brat!

Lady Diana Zobraziť galériu (9)
Lady Diana (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Poklad z rodinného archívu! Aj keď od smrti Lady Diany (†36) ubehlo 23 rokov, nezabúda sa na ňu. Na Kráľovnú ľudských sŕdc pravidelne spomínajú nielen jej najbližší, ale aj fanúšikovia. Tých aktuálne potešil jej brat Charles, ktorý na sociálnej sieti Twitter zverejnil milú fotku z minulosti.

Záujem o Lady Dianu neutícha. Médiá a verejnosť sa na ňu zamerali od chvíle, ako sa jej meno začalo spájať s princom Charlesom. A s pribúdajúcimi rokmi sa nič nezmenilo. Krásna Diana sa stala doslova senzáciou a hoci od jej smrti už ubehlo 23 rokov, stále je okolo nej rozruch. 

V priebehu rokov vyšlo viacero kníh, boli natočené rôzne filmy a ľudia, ktorí boli Diane kedysi blízki odhaľovali stále viac intímnosti a pikantností z jej súkromia. Jedným z nich je aj brat Charles. Ten sa v týchto dňoch podelil o fotku z rodinného albumu. Záber pochádza z detstva a pózuje na nej práve so svojou milovanou sestrou Dianou. 

Okrem brata Charlesa mala Lady Diana ešte brata Johna a dve sestry - Jane a Sarah. Práve druhá spomínaná ju zoznámila s jej manželom a otcom jej synov - princom Charlesom. 

Charles Spencer spomínanú fotku nijako nekomentoval. Avšak fanúšikovia zosnulej Diany sa veľmi potešili a opäť na ňu a jej dobré srdce spomínali. 

Charles Spencer
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

 

 

 

Viac o téme: Lady Diana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu