Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna herečka sa sexi scén nebojí: Pred kamerami s trčiacimi bradavkami!

Olga Kurylenko Zobraziť galériu (11)
Olga Kurylenko (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Krásna a talentovaná! Taká rozhodne je herečka Olga Kurylenko (40), ktorá sa najnovšie hlási o slovo vďaka počinu s názvom The Bay of Silence. V ňom jej tvorcovia dali aj scény, pri ktorých predviedla svoje sexi telo. Aha!

Rodáčka z Ukrajiny Olga Kurylenko odštartovala svoju hviezdnu kariéru v 13 rokoch, keď si ju počas výletu do Moskvy všimol modelingový skaut. Ako 16 ročná sa presťahovala do Paríža, kde ako úspešná modelka žala jeden úspech za druhým.

Keď dostala Olga príležitosť pôsobiť pred kamerami, nesklamala. Dnes sa môže pochváliť účinkovaním v mnohých počinoch. Spomenúť určite možno Hitman, bondovku Quantum of Solace, či Johnny English znovu zasahuje. 

Kurylenko nikdy nemala problém s nahotou a odvážnejším scénami, čo tvorcovia radi využívali. Obsadzovali ju preto do úloh, ktoré si vyžadovali vášeň a sexepíl.

Ten Olga na krátku chvíľu predviedla aj v najnovšom počine The Bay of Silence. Ako však prezrádza aj trailer k filmu oveľa viac priestoru ako jej šarm tentokrát dostal jej herecký talent. Avšak scény, pri ktorej jej presvitajú bradavky, mužov určite potešia. 

Olga Kurylenko pred kamerami predviedla aj svoje krivky.
Zobraziť galériu (11)
Olga Kurylenko pred kamerami predviedla aj svoje krivky.  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO:​​​​​​ Trailer k filmu The Bay of Silence​. 

Viac o téme: Olga Kurylenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu