Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávna vdova (55) má nový objav: Aha, zbalila vraj tohto zajačika (31)!

Courtney Love Zobraziť galériu (10)
Courtney Love (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

LONDÝN - Nový pár na obzore? Vyzerá to tak, že vdova po legendárnom Kurtovi Cobainovi ( †27) - Courtney Love (55) má po svojom boku nového chlapa. Paparazzi ju v uliciach nafotili s fešákom menom Alex Hemsley (31). Dvojica vraj trávila spolu karanténu a ich vzťah má byť viac, než len kamarátsky.

Courtney Love má za sebou poriadne búrlivú minulosť spätú s drogami a škandálmi. Vdova po Kurtovi Cobainovi sa viackráto ocitla na dne. Pri pohľade na jej aktuálne fotky však jej fanúšikovia nemusia mať obavy.

Slávna blondínka síce vyrazila do ulíc nenalíčená, avšak na tvári jej nechýbal úsmev a pôsobila dojmom, že je spokojná a šťastná. Svoj podiel na tom určite má aj 31-ročný Alex Hemsley, s ktorým trávi takmer všetok svoj čas. 

Zaujímavé je, že o 24 rokov mladší zajačik sa v minulosti živil ako čašník. Nie však obyčajný čašník. Jeho zákazničkami boli prevažne dámy zabávajúce sa napríklad na rozlúčkach so slobodou. Alex ich  pri tom obsluhoval do pol pása vyzlečený. Ktovie, či aj okolo slávnej vdovy pobehuje sporo odetý... 

Courtney Love a Alex Hemsley sú vraj milencami.
Zobraziť galériu (10)
Courtney Love a Alex Hemsley sú vraj milencami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Courtney LoveAlex Hemsley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu