Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zo sexi herca je iný človek: Preboha, vyzerá hrozne!

Tom Hardy Zobraziť galériu (6)
Tom Hardy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kam sa stratil jeho sexepíl?! Tom Hardy (42) rozhodne patrí medzi najpríťažlivejšie hviezdy filmového plátna. Avšak pri pohľade na zábery z filmu s názvom Capone by to o ňom povedal asi málokto. Vďaka šikovným rukám maskérov sa totiž charizmatický fešák zmenil na nepoznanie.

Na 12. mája je naplánovaná online premiéra filmu s názvom Capone, ktorý sa zameriava na posledné roky života jedného z najznámejších amerických zločincov - mafiánského bossa menom Al Capone. Ústrednú postavu v počine stvárnil britský herec Tom Hardy. Ten má charizmy na rozdávanie. Avšak tentokrát sa kamsi vyparila. 

Galéria: Tom Hardy - charizmatický a talentovaný herec
Fotograf Greg Williams v týchto dňoch zverejnil na instagrame fotku zo zákulisia. Tá zachytáva Tomovu tvár a veru, mnohí pri pohľade na ňu nenachádzajú slov. „Úžasný mejkap,” komentoval záber samotný autor.

Príťažlivý Tom sa vďaka maskérom zmenil na iného muža. Al Capone mal totiž zjazvenú tvár. V mladosti počas potýčky v bare napadol istú ženu. Jej brat Caponeho zmlátil a spôsobil mu výrazné zranenia na tvári. 

Tom Hardy ako Al Capone objektívom fotografa Grega Williamsa.
Zobraziť galériu (6)
Tom Hardy ako Al Capone objektívom fotografa Grega Williamsa.  (Zdroj: Greg Williams)

VIDEO: Trailer k filmu Capone. 

Viac o téme: Tom Hardy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu