Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Promi pár urobil dcére hroznú vec... A kamera bola zapnutá!

Amir Khan s manželkou Zobraziť galériu (11)
Amir Khan s manželkou (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Prepískli to! Na tom sa zhodujú mnohí, ktorí mali možnosť vidieť video, v ktorom si boxer Amir Khan (33) a jeho manželka - youtuberka Faryal (28) kruto vystrelili zo svojej 5-ročnej dcérky. Všetko si nakrúcali na video, ktoré potom zverejnili na sociálnych sieťach. Po drsnej kritike ho však neskôr vymazali.

Boxer Amir Khan sa môže pocháliť nielen športovými úspechmi, ale aj krásnou rodinkou. Po svojom boku má atraktívnu manželku Faryal, ktorá mu porodila tri rozkošné ratolesti. Mnohí fanúšikovia však pred pár dňami zostali šokovaní, keď sa na instagrame objavilo video, v ktorom sa prominentní pár krruto zabával na adresu najstaršej dcéry Lamaisah.  

„Toto je tvoj skutočný otec. Chceš s ním hovoriť?” pýtala sa 5-ročného dievčatka Faryal, pričom jej na telefóne ukazovala fotku herca Bradleyho Coopera. Zároveň sa spojila s asistentom Carlom, ktorý predstieral, že je Bradley. „To je tvoj tatko. Hovor s ním,” posmeľovala Lamaisah jej mama.

Keď sa hovor náhle prepol na FaceTime a dievčatko zbadalo Carla, začalo plakať. „Prečo ste mi to urobili?” pýtala sa so slzami v očiach svojich rodičov. „Bol to len žart. Toto je tvoj skutočný otec. Veď vyzeráš celkom ako on,” poznamenala Faryal a rukou ukazovala na Amira. „Neznášam takéto žarty,” reagovalo s plačom dievčatko.      

Podľa medializovaných informácií sa pod spomínaným videom objavilo viacero negatívnych komentárov. Mnohí prominentným rodičom vyčítali, že si z dcérky nemiestne vystrelili. Aký je váš názor?

Faryal presviedčala svoju dcéru, že jej skutočým otcom je Bradley Cooper.
Zobraziť galériu (11)
Faryal presviedčala svoju dcéru, že jej skutočým otcom je Bradley Cooper.  (Zdroj: Instagram)

Prominentný pár so svojími dvoma staršími ratolesťami.
Zobraziť galériu (11)
Prominentný pár so svojími dvoma staršími ratolesťami.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Amir KhanFaryal Khan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu