Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Promi dcére sebavedomie nechýba: Obliekla rajcovnú bielizeň a...

Anais Gallagher Zobraziť galériu (9)
Anais Gallagher (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - ...predviedla svoje telo! Ak je vám priezvisko modelky Anais Gallagher (20) známe, nie je to len tak. Jej otcom je spoluzakladateľ slávnej formácie Oasis - Noel Gallagher (52), ktorému ju porodila bývalá modelka Meg Mathews (53). Mladá blondínka kráča v maminých šľapajách a nemá problém ukázať sa svetu bez šiat. Svoje o tom vedia aj jej followeri na instagrame.

Noel Gallagher je slávnym gitaristom, skladateľom a spevákom, ktorý je neodmysliteľne spätý s formáciou Oasis. Tá sa v roku 2009 rozpadla práve po jeho odchode. Umelec sa však zviditeľnil nielen vďaka svojej kariére, ale tiež pre množstvo kontroverzných výrokov.  

Búrivý je i jeho milostný život. Jeho súčasťou bola svojho času aj modelka Meg Mathews, s ktorou sa rozviedli v roku 2001. Modeling láka tiež dcéru dvojice - 20-ročnú Anais. Tá sa v týchto dňoch pochválila na instagrame poriadne provokatívnou fotografiou. Pózuje na nej v dráždivej spodnej bielizni a niet pochýb, že potešila mnohých svojich mužských priaznivcov. 

Matka sympatickej blondínky v nedávnom rozhovore priznala, že s dcérou majú pekný vzťah. „Je to úžasná dcéra. Niektorí rodičia majú tínedžerov, ktorí sú ako nočná mora. Ale ja nič také nepoznám. Robí ma šťastnou a som na ňu veľmi pyšná,” poznamenala bývalá manželka známeho umelca.

Anais Gallagher zverejnila na instagrame takúto provokatívnu fotku.
Zobraziť galériu (9)
Anais Gallagher zverejnila na instagrame takúto provokatívnu fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Anais Gallagher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu