Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fúha, toto je fakt ona? Aha, ako teraz vyzerá exmanželka Michaela Jacksona!

Lisa Marie Presley Zobraziť galériu (2)
Lisa Marie Presley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Neuveríte vlastným očiam! Lisa Marie Presley (52) je známa ako dcéra Elvisa Presleyho, ale aj exmanželka Michaela Jacksona. Od ich rozvodu v roku 1996 už pretieklo veľa vody a speváčka sa poriadne zmenila...

Lisa Marie Presley kráča v šľapajach svojho slávneho otca a venuje sa spevu. No kým Elvis sa oženil len raz, jeho dcéra povedala áno už štyrom mužom. V rokoch 1994 až 1996 bola vydatá za Michaela Jacksona, neskôr strávila dva roky aj v manželstve s hercom Nicolasom Cageom. Z ďalších dvoch zväzkov má dokopy 5 detí. 

Galéria: Lisa Marie Presley

Práve so svojimi dcérami sa v týchto dňoch vybrala Lisa na nákup a na počudovanie ju spoznal paparazzi. Bežní ľudia možno ani netušili, že sa okolo nich premáva známa osoba. Speváčka je totiž na záberoch naozaj ťažko spoznateľná. 

V rámci aktuálnej situácie si asi máloktorá žena dáva záležať na takej malichernosti, akou je mejkap, a tak sa aj brunetka vybrala na verejnosť bez líčenia. A evidentne má problémy s pleťou. Celkovo si ale jej tvár len ťažko priraďujeme k osobe, akou bola pred pár rokmi. 

Fúha, toto je fakt
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lisa Marie Presly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu