Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa herečka sa stala po druhý raz mamou: Takéto meno vybrali bábätku!

Herečka sa stala dvojnásobnou mamou. Zobraziť galériu (8)
Herečka sa stala dvojnásobnou mamou. (Zdroj: Instagram Ch.M.)

LOS ANGELES - Je z nej dvojnásobná mama. Sympatická herečka a zároveň aj speváčka Christina Milian (38) priviedla na svet synčeka. Dieťatko porodila svojmu partnerovi, francúzskemu spevákovi a skladateľovi Mattovi Pokorovi (34).

Herečka Christina Milian, ktorá sa objavila napríklad vo filme Všetky moje ex či Duch minulých Vianoc, sa v pondelok stala dvojnásobnou mamou. Z predchádzajúceho manželstva s producentom Teriusom Youngellom Nashom má sympatická rodáčka z Jersey takmer 10-ročnú dcérku Violet Madison.

Aktuálne však Christina tvorí pár s o štyri roky mladším francúzskym spevákom Mattom Pokorom, ktorému priviedla na svet synčeka. Dvojica vybrala synčekovi meno Isaiah. Obaja sa s radostnou novinkou pochválili na sociálnej sieti. „A tak začíname. Isaiah 20.01.2020. Jednoducho perfektné. Svet ti patrí, synček. S láskou mama a otec,” napísala Christina k záberu.

Christina Milian sa stala dvojnásobnou mamou.
Zobraziť galériu (8)
Christina Milian sa stala dvojnásobnou mamou.  (Zdroj: Instagram Ch.M.)

Kde bolo, tam bolo, Isaiah narodený 20. 01. 2020... Je len na tebe, aby si napísal zvyšok. Vitaj, syn môj. Christina, si moja hrdinka. Takéto krásne vyznanie napísal Matt k záberu synčeka.
Zobraziť galériu (8)
Kde bolo, tam bolo, Isaiah narodený 20. 01. 2020... Je len na tebe, aby si napísal zvyšok. Vitaj, syn môj. Christina, si moja hrdinka. Takéto krásne vyznanie napísal Matt k záberu synčeka.  (Zdroj: Instagram M.P.)

Viac o téme: Christina MilianMatt Pokora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu