Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neter (29) Lady Diany miluje 60-ročného pracháča: Aha, cmúľali sa na verejnosti!

Kitty Spencer Zobraziť galériu (5)
Kitty Spencer (Zdroj: SITA)

KAPSKÉ MESTO - Svoju lásku neskrývajú! Vyzerá to tak, že z netere zosnulej Lady Diany - Kitty Spencer (29) bude čoskoro vydatá pani. Atraktívna blondínka na ruke hrdo nosí zánubný prsteň od svojho o 31-rokov staršieho partnera - pracháča Michaela Lewisa (60). Dvojica si rozumie aj napriek výraznému vekovému rozdielu, čoho dôkazom sú aj aktuálne paparazzi zábery.

Určite nám dáte mnohí za pravdu, že Kitty Spencer je rovnako šarmantná, ako bola jej slávna teta - Lady Diana. Nečudo, že má na konte viaceré modelingové spolupráce i prestížne fotenia. Krásou nepochybne ohúri mnohých mužov. Jej srdce však patrí len jednému. 

A to Michaelovi Lewisovi, ktorý úspešne podniká v módnom biznise. Rozvedený otec troch dospelých detí berie svoj vzťah s mladou kráskou vážne. Pred Vianocami ju totiž požiadal o ruku. 

Kitty si diamantový prsteň neskladá z ruky ani vo chvíli, keď športuje. Bulvárni fotografi ju spolu so snúbencom zvečnili počas raňajok, ktoré si dopriali zrejme po rannom behu. Zaujímavé je, že kým čakali na jedlo, vymenili si zopár zamilovaných pusiniek. 

 Kitty Spencer a Michael Lewis si na verejnosti vymieňali nežné bozky.
Zobraziť galériu (5)
Kitty Spencer a Michael Lewis si na verejnosti vymieňali nežné bozky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Michael LewisKitty Spencer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu