Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas známej speváčky: Už všetci vedia, čo skrýva pod sukňou!

Rita Ora Zobraziť galériu (7)
Rita Ora (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Potrápil ju vietor! Rita Ora (29) je nielen speváčkou, ale svoj sexi zjav občas prepožičia aj do rôznych reklamných kampaní. Jeden taký spot vznikal pred pár dňami na pláži v Miami. Kráska mala na sebe žlté šaty, v ktorých ukázala, i čo nechcela. Čo čert nechcel, paparazzi boli pri tom.

Je celkom bežné, že známe tváre účinkujú v rôznych reklamných spotoch a kampaniach. Príkladom je napríklad atraktívna speváčka Rita Ora. Tá v uplynulých dňoch nakrúcala reklamu na obuv. Je však otázne, či si jej topánky vôbec niekto všimne...

Ako prezrádzajú zábery bulvárnych fotografov, známa blondínka naplno predviedla svoj sexepíl. Oblečené mala žlté šaty s rázporkom, ktoré sa jej v istej chvíli nadvihli a Rita tak každému ukázala, čo skrýva pod sukňou. Okrem bielizne vietor odhalil aj to, že Ora v oblasti intímnych partií skrýva aj zaujímavé tetovania. 

Mnohé ženy by takýto trapas a odhalenie vyviedli z miery. To však rozhodne nie je speváčkin prípad. Veď jej instagramový účet je plný záberov, na ktorých pózuje v úsporných bikinách. Nuž a chlapi nám určite dajú za pravdu, že Rita sa nemá za čo hanbiť. 

Rta Ora počas vytvárania reklamného spotu predviedla zrejme viac, ako bolo v pláne.
Zobraziť galériu (7)
Rta Ora počas vytvárania reklamného spotu predviedla zrejme viac, ako bolo v pláne.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu