Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obdarená sexica v bikinách: Bradavky v pozore a celulitída!

Pia Miller Zobraziť galériu (6)
Pia Miller (Zdroj: profimedia.sk)

BONDI BEACH - Trápi aj modelky! Reč je o celulitíde, ktorá je strašiakom nejednej ženy. Svoje by o tomto nedostatku vedela hovoriť aj austrálska modelka Pia Miller (36). Atraktívna brunetka si momentálne užíva chvíle oddychu a neušla ani paparazzom. Tí ju zvečnili v úsporných bikinách. Čo na jej krivky hovoríte?

Pia Miller mala sladkých 14 rokov, keď vyhrala modelingovú súťaž pre tínedžerky. A oplatilo sa jej tam prihlásiť. Kráska vďaka modelingu cestovala po celom svete, predvádzala pre mnohé slávne značky a dokonca skúsila šťastie aj ako herečka.

V milostnom živote až tak veľa šťastia nemala. Svojho prvého synčeka porodila, keď mala 19 rokov. V roku 2006 priviedla na svet ďalšieho chlapčeka, ktorého má so športovcom Bradom Millerom. V roku 2015 sa však dvojica rozišla. Od novembra 2017 randila kráska s filmovým producentom Tysonom Mullane, avšak v priebehu minulého roka im vzťah stroskotal. 

Aktuálne má Pia po svojom boku pracháča a hollywoodskeho mogula Patricka Whitesella. Spoločne si užívajú oddych na Bondi Beach, kde neušli paparazzom. Sexi brunetka v úsporných bikinách rozhodne zaujala. Spredu pútali pozornosť najmä jej oblé vnady s trčiacimi bradavkami, pri pohľade zo zadu zaujala celulitídou. Nuž, tá vie potrápiť mnohé ženy...

Pia Miller vyzerá v bikinách skvele.
Zobraziť galériu (6)
Pia Miller vyzerá v bikinách skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Pia Miller v bikinách odhalila aj menší nedostatok - celulitídu.
Zobraziť galériu (6)
Pia Miller v bikinách odhalila aj menší nedostatok - celulitídu.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Pia Miller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu