Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Manželka slávneho herca nechala podprsenku doma: Ehm, to nebol dobrý nápad!

Edward Norton Zobraziť galériu (4)
Edward Norton (Zdroj: SITA)

RÍM - Nabudúce radšej s oporou! V uplynulých dňoch sa konala slávnostná premiéra počinu Temná tvár Brooklynu, na ktorom sa ako režisér, scenárista a herec podieľal Edward Norton (50). Na slávnostnom premietaní pochopiteľne nemohol chýbať. Po svojom boku mal manželku Shaunu Robertson (44), ktorá chcela byť sexi. Či jej to vyšlo, posúďte sami!

Aj keď si Edwarda Nortona ľudia spájajú najmä s filmami Kult hákového kríža alebo Klub bitkárov, na konte má účinkovanie aj v mnohých ďalších filmoch a venuje sa napríklad aj réžii. Aktuálne sa hlási o slovo s počinom Temná tvár Brooklynu. On sám v ňom stvárňuje detektíva, ktorý trpí Tourretovým syndrómom. Muž, ktorý bol ako jeho učiteľ, bol zabitý a on sám sa vydáva hľadať jeho vraha.

Slávnostnej premiéry, ktorá sa konala v Ríme, sa zúčastnila aj Edwardova žena - Shauna. Na sebe mala pekné šaty z priesvitného materiálu, pod ktoré si nedala podprsenku. To ale nebol najlepší nápad. V jej prípade je to totiž už predsalen lepšie s oporou. 

Edward Norton zavítal na premiéru s manželkou. Tá nechala podprsenku doma, čo bolo pri pohľade na ňu jasné každému.
Zobraziť galériu (4)
Edward Norton zavítal na premiéru s manželkou. Tá nechala podprsenku doma, čo bolo pri pohľade na ňu jasné každému.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Edward NortonShauna Robertson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu