Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TOTO je najkrajšia žena sveta: Uff, pozrite, s kým sa bozkáva!

Bella Hadid Zobraziť galériu (13)
Bella Hadid (Zdroj: Instagram)

MALIBU - V priebehu roka bývajú zostavené rôzne zaujímavé rebríčky. Jedným z nich je aj Desiatka najkrajších žien sveta podľa Golden Ratio. Najdokonalejšiu a najkrajšiu tvár má podľa aktuálnych zistení modelka Bella Hadid (23). Tá je ozaj atraktívna a pristane jej to aj bez mejkapu. Ako dôkaz slúžia fotky na instagrame, na ktorých prekvapila tým, že sa bozkávala s...

...koňom! Bella Hadid má totiž takéhoto nezvyčajného domáceho miláčika, s ktorým si užívala oddych na farme svojej mamy. Brunetka chcela byť kedysi profesionálnou jazdkyňou na koni a túžila aj uspieť na olympiádach. Pre zdravotné ťažkosti sa však jej sny rozplynuli. 

„Zlomilo jej to srdce a je to pre ňu citlivá téma. Rozhodla sa však zamerať na niečo iné - na modeling,” uviedla v minulosti v jednom z rozhovorov jej mama Yolanda. 

Bella Hadid so svojim domácim miláčikom, ktorého nemá problém takto pobozkať.
Zobraziť galériu (13)
Bella Hadid so svojim domácim miláčikom, ktorého nemá problém takto pobozkať.  (Zdroj: Instagram)

A treba uznať, že vo svete modelingu je Bella ozaj úspešná. Najnovšie sa o nej hovorí tiež ako o najkrajšej žene sveta. Podľa bájneho matematického kľúča - zlatého rezu bola zostavená desiatka slávnych krásavíc, ktorým kráľuje práve Bella. Na druhom mieste je Beyoncé, za ňou Amber Heard, Ariana Grande, Taylor Swift, Kate Moss, Scarlett Johansson, Natalie Portman, Katy Perry a desiatku uzatvára Cara Delevingne. 

Bella Hadid je vraj najkrajšou ženou na svete.
Zobraziť galériu (13)
Bella Hadid je vraj najkrajšou ženou na svete.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Bella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu