Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávnu herečku nafotili paparazzi: TOTO s ňou robí materstvo!

Keira Knightley Zobraziť galériu (10)
Keira Knightley (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kráska z červeného koberca je fuč! Novopečená mamička Keira Knightley (34) sa momentálne venuje rodičovským povinnostiam. Pochopiteľne, v súkromí svoj vzhľad príliš nerieši. V uplynulých dňoch ju paparazzi stretli na prechádzke s bábätkom, Slávna brunetka vyzerala ako mnohé iné bežné maminy. Aha!

Keira Knightley a jej manžel James Righton privítali na svete svojho prvého potomka v roku 2015. K dcérke menom Edie nedávno pribudlo ďalšie dieťatko. Okolo druhého tehotenstva, pôrodu a samotného dieťatka robila herečka veľké tajnosti. Doposiaľ nie je známe, či jej druhý potomok je dievča alebo chlapec...

Isté ale je, že úlohu mamičky si slávna brunetka užíva. Bulvárnym fotografom sa ju v týchto dňoch podarilo zvečniť počas prechádzky. Dieťatko mala v nosiči a na prvý pohľad vyzerala ako obyčajná bežná mamička. Je aj celkom pochopiteľné, že pri starostlivosti o dve deti nemá potrebu byť tip-to za kažých okolností. 

Keira Knightley
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Treba ale uznať, že keď treba, tak sa Keira rada zmení na hviezdu červeného koberca. Potvrdila to aj nedávno, keď zavítala na premiéru filmu Official Secrets. V bielych šatách s dokonalým účesom a jemným mejkapom vyzerala skvele. Čo poviete?

Keira Knightley
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Keira Knightley
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Keira Knightley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu