Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa sexica to prehnala s plastikami: Kedysi kráska, dnes zviera!

Charlotte Crosby Zobraziť galériu (7)
Charlotte Crosby (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Je z nej iný človek! Charlotte Crosby (28) sa do povedomia verejnosti dostala účinkovaním vo viacerých reality šou. Pozornosť si získala aj vďaka extrémnym zmenám svojej váhy. Hmotnosť však nebola to jediné, s čím táto, kedysi sympatická kráska, experimentovala. Pozrite, ako vyzerá jej plastikami poznačená tvár.

Neodhadla mieru! Aj to by sa dalo povedať v súvislosti s Charlotte Crosby, ktorá má na konte účinkovnaie v reality šou Geordie Shore, Celebrity Big Brother a od roku 2018 má na obrazovkách MTV aj vlastnú reláciu. Známa Angličanka totiž obľubuje plastické operácie a skrášľujúce zákroky. Ich výsledok je pomerne rozpačitý...

Dôkazom sú aktuálne zábery, ktoré sa podarilo spraviť bulvárnym fotografom. Blondínkin nos totiž vyzerá zvláštne. A nielen on. Ale napokon i celá jej tvár. Pri porovnaní s fotkou z roku 2014 môže mať človek chvíľkami dojem, akoby sa pozeral na celkom inú osobu. 

Tento názor majú aj niektorí z jej followerov. „Kedysi si bola krásna. Dnes si samá plastika,” nešetria kritikou a vyčítajú jej, že v tak mladom veku to preháňa so zákrokmi. Vy čo hovoríte na jej aktuálnu podobu?

Takto aktuálne vyzerá Charlotte Crosby.
Zobraziť galériu (7)
Takto aktuálne vyzerá Charlotte Crosby.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Charlotte Crosby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu