Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Škandál v kráľovskej rodine: Idylke medzi Kate a Williamom je koniec... Nevera!

Kate a William majú krásnu rodinku. Zobraziť galériu (5)
Kate a William majú krásnu rodinku. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Krutá realita alebo len fámy? Túto otázku si v súvislosti s najnovšími článkami o princovi Williamovi (36) kladú zrejme mnohí. Médiá sú plné správ o tom, že mal byť svojej polovičke neverný. Kto je ženou, ktorá ho mala zviesť?!

Kate a William tvoria haromonický pár a spolu so svojimi troma ratolesťami sú prototypom ideálnej rodiny. Škandálom sa úspešne vyhýbajú, avšak... V týchto dňoch sa v súvislosti s nimi intenzívne skloňuje slovo nevera. Princ William mal mať románik s rodinnou priateľkou - Sarah Rose Hanbury, markízou z Cholmondeley.

Keď vraj Kate chcela od svojho muža vysvetlenie, on sa údajne len zasmial a tvrdil, že to nie je pravda. Trojnásobná mamička však podľa medializovaných informácií nariadila, aby Sarah Rose a jej manžel lord Cholmondeley boli vyškrtnutí zo zoznamu ich priateľov. Zaujímavé je, že urodzený pár a spomínaná dvojica trávili spolu dosť voľných chvíľ. Bývajú totiž neďaleko vidieckeho sídla Anmer Hall a nechýbali ani na veľkolepej svadbe princa s Kate. 

Princ William mal byť svojej žene neverný s rodinnou priateľkou Sarah Rose Hanbury.
Zobraziť galériu (5)
Princ William mal byť svojej žene neverný s rodinnou priateľkou Sarah Rose Hanbury.  (Zdroj: profimedia.sk)

Kráľovský reportér Richard Kay tvrdí, že správy o nevere sú len vymyslené. „Obe strany zvažovali podniknúť právne kroky. Tieto falošné fámy ich poškodzujú,” uviedol pre Mail Online. Viacerí si však myslia svoje. A to, že problémy neobchádzajú ani kráľovskú rodinu a že bez vetra sa ani lístok nepohne...

Viac o téme: Kráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu