Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z tejto Češky by bola nádherná nevesta: Fakt je táto sexi kočka bez chlapa?!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (7)
Monika Bagárová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Ako z rozprávky! Monika Bagárová (24) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v prvej sérii šou Česko Slovenská SuperStar. Od tých čias ubehlo pár rokov a z mladej tínedžerky je dnes krásna žena, ktorá vzhľadom ohúri hádam každého. Na nedávnom galavečere Kapka naděje sa predviedla v nádhernej róbe a pri pohľade na ňu bol v úžase asi každý.

Monika Bagárová rozhodne patrí medzi najväčšie krásky českého šozubiznisu. Talentovaná speváčka ozdobila svojim šarmom nedávny koncert Kapka naděje. Pri tej príležitosti si obliekla krásnu bielu róbu, v ktorej viacerým pripomínala nevestu.

Fotkami z galavečera sa Monika pochválila aj na instagrame. A fanúšikovia nešetrili chválami. „Krása! Vyzeráš ako z rozprávky,” znie jeden z mnohých ospevných komentárov. Kráska niektorým pripomínala anjela, iným vílu a niekto by si ju takto vedel predstaviť aj ako nevestu. 

Bagárová je však momentálne bez priateľa. V lete tohto roka sa rozišli so slovenským bubeníkom Davidom Hodekom. Je ale dosť pravdepodobné, že Monika bez frajera dlho nezostane...

Monika Bagárová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Monika Bagárová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu