Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Novopečená promi mamina vystavila prsia, Lady Gaga... Tají tehotenstvo?!

Rachel Weisz a Lady Gaga Zobraziť galériu (15)
Rachel Weisz a Lady Gaga (Zdroj: Sita, Profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nedeľný večer sa niesol v znamení udeľovania cien Governors Awards, na ktorom sa zišli viaceré hollywoodske hviezdy. Značnú pozornosť na seba strhla herečka Rachel Weisz (48), ktorá ešte začiatkom septembra ležala v pôrodnici. Teraz sa už na slávnostnom koberci popýšila oblými vnadami. Zaujala aj speváčka Lady Gaga (32). Tá mala na sebe pomerne výstrednú róbu, pod ktorou očividne skrývala sladké tajomstvo.

V nedeľu večer sa slávnostne odovzdávali Ceny Americkej filmovej akadémie - Governors Awards. Pri tej príležitosti sa v spoločnosti ukázali viaceré známe hviezdy. Za zmienku napríklad stojí, že sa na slávnostnom koberci po dlhšom čase ukázali Harrison Ford a Calista Flockhart. 

Harrison Ford, Calista Flockhart
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: SITA)

Od mamičkovských povinnosti si na chvíľku oddýchla Rachel Weisz, ktorá predstaviteľovi Jamesa Bonda - Danielovi Craigovi porodila začiatkom septembra dcérku. Novopečená mamička stavila na jednoduché, na prvý pohľad fádne, čierne šaty. Avšak výstrih, ktorý odhaľoval jej zaoblené prsia, jej zaručil pozornosť mnohých. 

Rachel Weisz
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: SITA)

Už tradične bola neprehliadnuteľná aj Lady Gaga. Talentovaná blondínka sa predviedla v extravagantných šatách voľného strihu. Poriadne špekulácie vyvolala najmä vo chvíli, keď sa počas pózovania fotografom chytila za bruško. 

Azda nikoho by neprekvapilo, keby sa dohady o jej tehotenstve potvrdili. Lady Gaga je totiž šťastne zamilovaná do hudobníka Christiana Carino, ktorý ju nedávno požiadal o ruku. Nuž, v najbližších týždňoch sa ukáže, či sú dohady o jej tehotenstve pravdivé...

Lady Gaga
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lady GagaRachel WeiszGovernors Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu