Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Lady Gaga pustila fotografov pod sukňu: Hups, veď ona nemá gaťky!

Lady Gaga Zobraziť galériu (7)
Lady Gaga (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Bolo jej to treba? Speváčka Lady Gaga (32) bola v minulosti stelesnením výstrednosti. S pribúdajúcimi rokmi sa však akosi upokojila a rada sa prezentuje ako dáma. Občas ale ešte prekvapí. Svoje by o tom vedeli hovoriť fotografi, ktorým sa naskytol pohľad na jej odhalené intímne partie.

O speváčke Lady Gaga sa v týchto dňoch hovorí najmä v súvislosti s filmom A Star Is Born, v ktorom stvárnila jednu z hlavných úloh. Počin mal svoju premiéru už aj v Londýne, kde blondínke robil spoločnosť jej partner Christian Carino.  

Prominentná dvojica spolu zavítala aj do istého londýnského klubu. Lady Gaga ochotne pózovala fotografom, ktorým ukázala zrejme viac ako mala pôvodne v pláne. Hoci mala na očiach slnečné okuliare, pod kožené šaty si evidentne nedala nohavičky. Stačila chvíľka nepozornosti a prítomným sa vďaka tomu naskytol pohľad na jej obnažené intímne partie.

Lady Gaga si pod kožené šaty nedala nohavičky. Pri chôdzi ukázala fotografom odhalené intímne partie.
Zobraziť galériu (7)
Lady Gaga si pod kožené šaty nedala nohavičky. Pri chôdzi ukázala fotografom odhalené intímne partie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu