Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Americký spevák a herec má na krku ďalší problém: Obvinenie z napadnutia a žaloba

Trey Songz Zobraziť galériu (4)
Trey Songz (Zdroj: SITA/AP Photo, File)

PETERSBURG - Amerického speváka, producenta a herca Treya Songza žaluje žena, ktorá ho začiatkom roka obvinila z napadnutia. Informuje o tom portál TMZ, podľa ktorého chce Andrea Buera od 33-ročného rodáka z Petersburgu vo Virgínii vysúdiť náhradu za liečebné náklady a ďalšie odškodné. Magazín Pitchfork požiadal zástupcov umelca o vyjadrenie, no tí nereagovali.

V súvislosti s incidentom, ktorý sa údajne odohral ešte 18. februára na večierku v Los Angeles, Treya Songza v marci zatkli po tom, ako sa sám prihlásil na polícii. Po dvoch hodinách vo väzbe ho prepustili na kauciu 50-tisíc dolárov. Na situáciu vtedy reagoval aj prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde uviedol, že ho falošne obvinili pre osobný prospech niekoho iného. Losangeleská prokuratúra prípad v máji zamietla pre nedostatok dôkazov.

Žena tvrdí, že jej nadával, škrtil ju a opakovane ju odieral do tváre. Údajne tiež hodil jej telefón z útesu. S bitkou podľa nej prestal až po tom, ako zasiahli jeho bodyguardi. Po útoku vraj mala opuchnuté ľavé oko, podliatiny na tvári a ramenách a tiež škrabance a modriny na nohách. Dôvodom napadnutia podľa nej bolo to, že sa rozprávala s iným mužom.

Trey Songz
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP Photo, File)

Trey Songz, vlastným menom Tremaine Aldon Neverson, debutoval v roku 2005 albumom I Gotta Make It. Po ňom nasledovali nahrávky Trey Day (2007), Ready (2009), Passion, Pain & Pleasure (2010), Chapter V (2012), Trigga (2014) a Tremaine (2017). Na konte má zatiaľ tri nominácie na Grammy. Okrem hudby sa venuje aj herectvu. Predstavil sa napríklad vo filmoch Návrat stratenej dcéry (2010), Texaský masaker motorovou pílou 3D (2013) alebo Baggage Claim (2013).

Viac o téme: ŽalobaSpevákObvinenie Trey Songz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu