Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa kráska v uliciach: Bez muža, syna aj podprsenky!

Rosie Huntington-Whiteley Zobraziť galériu (9)
Rosie Huntington-Whiteley (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Voľno mali aj jej prsia! Modelka Rosie Huntington-Whiteley (31) sa pred necelým rokom stala mamičkou. Syna porodila známemu hercovi Jasonovi Stathamovi (50). A hoci si materstvo užíva, raz za čas si dopraje aj chvíľku pre seba. Urobila tak počas uplynulého víkendu, keď si vyšla s kamarátkami. Doma okrem svojich lások nechala aj podprsenku.

Rosie Huntington-Whiteley kedysi vymetala jednu spoločenskú akciu za druhou. Na červenom koberci ju dokonca bolo vídať aj s tehotenským bruškom. Keď sa jej narodil synček, ktorému spoločne s partnerom dali meno Jack Oscar, venovala sa najmä mamičkovským povinnostiam. 

Netrvalo však dlho a atraktívna blondínka sa vrátila k práci i pred objektívy fotoaparátov. Ako vidno, rada si tiež dopraje chvíľku pre seba. Paparazzi ju nedávno zvečnili v uliciach, keď mala namierené na stretnutie s kamarátkami. 

Rosie mala oblečený čierny top, pod ktorý si nevzala podprsenku. Blesky fotoaparátov sa postarali o to, že na výsledných záberoch jej kompletne presvitajú prsia. FOTO nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Rosie Huntington-WhiteleyJason Statham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu