Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Aguilera v hroznom outfite: Christina, prečooo? A nebola jediná!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (26)
Christina Aguilera (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Vyzerala čudesne! Aj tak by sa dala okomentovať kreácia, ktorú si na nedeľné odovzdávanie cien Billboard Music Awards 2018 obliekla speváčka Christina Aguilera. Tá sa na červenom koberci predviedla v šatách s dlhou vlečkou. Vylepšená blondínka však nebola jedinou hviezdou, ktorá by za svoj výber zhorela v módnom pekle.

Hoci uplynulý víkend patril najmä kráľovskej svadbe, pozornosť si zaslúži aj nedeľné odovzdávane hudobných cien magazínu Billboard. Zúčastnili sa ho mnohé hviezdy hudobnej scény. Spomenúť možno napríklad Janet Jackson. Tá si prevzala ocenenie v kategórii ikona a že ho dostala právom potvrdila na pódiu i mimo neho. 52-ročná speváčka, ktorá sa len nedávno stala matkou, totiž vyzerala skvele. 

Mamička Janet Jackson na 52 rokov rozhodne nevyzerá.
Zobraziť galériu (26)
Mamička Janet Jackson na 52 rokov rozhodne nevyzerá.  (Zdroj: SITA)

A kým Janet všetci ospevujú, Christina Aguilera musí čeliť kritike. Môže za to jej zvláštny outfit. Blondínka stavila na neforemné šaty s dlhou vlečkou a opaskom. Okrem toho, že strih šiat nelichotil jej postave, tak ani látka nebola najlepšou voľbou. 

Christina Aguilera schytala za tento outfit kritiku.
Zobraziť galériu (26)
Christina Aguilera schytala za tento outfit kritiku.  (Zdroj: SITA)

Rôzne boli i reakcie na outfit Jennifer Lopez, či speváčky Alyson Stoler a DJ-ky Chantel Jeffries. Ich kreácie nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Christina AguileraBillboard Music Awards 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu