Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lady Gaga zarmútila fanúšikov: Mám vážne zdravotné problémy, ruším turné

Lady Gaga Zobraziť galériu (5)
Lady Gaga (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga zrušila európsku časť turné. Dôvodom jej rozhodnutia sú "veľké bolesti", ktoré však 31-ročná interpretka bližšie nešpecifikovala.

„S podporou lekárskeho tímu sa Lady Gaga včera rozhodla, že musí ihneď ukončiť turné. Je jej veľmi ľúto a je veľmi smutná, že nemôže vystúpiť pre európskych fanúšikov, ktorí tak trpezlivo čakali," uviedli zástupcovia agentúry Live Nation.

Lady Gaga
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP)

Speváčka zverejnila aj vlastné stanovisko, v ktorom takisto uviedla, že ju situácia veľmi mrzí. „Sľubujem Vám, že sa vrátim, no teraz sa musím dať dokopy," dodala interpretka, ktorá plánovala počas februára navštíviť Londýn, Manchester, Zürich, Kolín nad Rýnom, Štokholm, Kodaň, Paríž a Berlín.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Po ňom nasledovali štúdiovky Born This Way (2011), Artpop (2013), Cheek To Cheek (2014), ktorú nahrala so spevákom Tonym Bennettom, a Joanne (2016). Zahrala si vo filmoch ako Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej a šiestej sérii antológie American Horror Story (2011) s podtitulmi Hotel a Roanoke, pričom za výkon v sérii Hotel získala Zlatý glóbus.

Lady Gaga
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP)

Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Na konte má šesť cien Grammy a tiež nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens To You z dokumentu The Hunting Ground (2015).

Viac o téme: ZdravieTurnéProblémySpeváčka Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu