Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná modelka o malej dcére: Je to ničiteľ zábavy!

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (10)
Chrissy Teigen (Zdroj: SITA/AP/)

LOS ANGELES - Chrissy Teigen nie je len uznávanou modelkou, ale patrí aj medzi najvtipnejších ľudí fungujúcich na sociálnych médiách. Pozrite sa, čo vyviedla vlastnej dcére, ktorá sa navyše o tom nikdy nič nedozvie!

Tehotná hviezda, ktorá očakáva svojho druhého potomka niekedy budúci rok, zverejnila na Instagrame príspevok o svojej narodeninovej oslave. Chrissy oslávila 32 rokov na žúrke v retro štýle, s ktorou sa pochválila aj na sociálnej sieti. Pridala aj niekoľko vtipov o svojej dvojročnej dcére Lune, ktorá je vraj poriadny ničiteľ zábavy.

Podľa jej príspevku to bola jej najlepšia narodeninová oslava, kde všetci prišli v polyesterovom oblečení či so žuvačkovými cigaretami. “Naozaj vás milujem,” napísala Chrissy, “cítim sa ako naozaj šťastné 32-ročné dievča, a to z mnohých dôvodov.” Nezabudla poďakovať ani manželovi: “Všetko je lepšie s tebou a Lu. Teda, nie všetko je lepšie s Lu… otvorene, deti niekedy vedia byť poriadni zabijaci zábavy. Ale to jej nepovieme a vymažem to skôr, ako sa naučí čítať.”

 

The best bday party I've ever forced anyone to throw me. Thanks to everyone who came ready w polyester prints, bubblegum cigarettes and 60s-acceptable sexual innuendos. I really love you guys. I feel like a very lucky 32yr old girl for so many reasons. Thanks @chefemklein for making one of theeeee best meals I've ever had (on both the ground and in the sky), the team at Lip Sync Battle for making my Bingo dreams come true, @panamexperience for truly having the most entertaining crew imaginable, and my husband for indulging me in every way possible. Everything is better with you and Lu. Well, not everything is better with Lu... honestly kids can kinda be a buzzkill sometimes. But we won't tell her and I'll delete this before she can read.

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

Viac o téme: Chrissy Teigen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu