Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Americký spevák odhalil svoju stratégiu: Skok z pódia do publika má dobre premyslený

Iggy Pop Zobraziť galériu (5)
Iggy Pop (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Spevák Iggy Pop má na stage diving, skákanie z pódia do publika, premyslenú stratégiu. Vždy sa najprv poobzerá po mieste, kde je dostatočne hustý dav a nie je predpoklad, že ľudia sa po jeho skoku rozostúpia.

Ešte spoľahlivejšou metódou je ale podľa neho vybrať si v dave vždy priamo najmohutnejšie pôsobiaceho jedinca a skočiť jeho smerom. Iggy Pop sa so svojou špeciálnou stratégiou pre činnosť, ktorú vykonáva často a rád, zdôveril v spoločnom rozhovore s Anthonym Bourdainom, hviezdou kulinárskych televíznych programov, pre magazín GQ.

Iggy Pop s Anthonym Bourdainom sa zhodli, že toho majú veľmi veľa spoločného vrátane drogovej minulosti či záľuby v punk rocku a dobrom jedle. Počas rozhovoru zdvorilo oceňujú jeden druhého a navzájom si lichotia, keď obaja trvajú na tom, že oblasť, ktorej sa venuje ten druhý, je pre život človeka dôležitejšia.

"Jedlo je rozhodne na vzostupe. A rock´n´roll ide rozhodne dole," hovorí Iggy Pop. „Varenie nikdy nebude niečo tak silné, ako pesnička, pri ktorej si prestal byť panicom," vracia Bourdainom kompliment spevákovi a zdôveruje sa mu, že na jeho hudbe vyrastal.

Viac o téme: Iggy Pop
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu