Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Učiteľ z Glee je otcom: Takto pomenoval svoje dieťa!

Matthew Morrison
Matthew Morrison (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec, spevák, tanečník, hudobník a skladateľ Matthew Morrison sa stal otcom. Jeho manželka Renee priviedla na svet chlapca, ktorého pomenovali Revel James Makai.

S radostnou správou sa šťastní rodičia podelili prostredníctvom sociálnych sietí, kde zverejnili dve čiernobiele snímky, na ktorých je ich novorodený syn. "Môjmu novorodenému dieťatku, Revelovi Jamesovi Makaiovi Morrisonovi: Tvoja mama a otec to majú pod kontrolou. Ver v nás, budeme ťa vždy viesť a chrániť," napísal k záberu a dodal "milujeme ťa a sme vďační, že si prišiel. Dobrodružstvá sa začínajú."

Tridsaťosemročný rodák z Ford Ord v Kalifornii sa s modelkou oženil v roku 2014. Tehotenstvo potvrdili verejnosti v máji. "Veľmi sa teším a chcem byť najlepším možným otcom. Teším sa na to, ako spoznám naše dieťa a zistím, ako on alebo ona vyzerá a aké črty má po mojej krásnej žene," uviedol v tom čase umelec.

Matthew Morrison je herec, spevák, tanečník, hudobník i skladateľ. Kariéru odštartoval v roku 1998 muzikálom Footloose na Broadwayi. Skutočný úspech však zaznamenal až v roku 2002 v muzikáli Hairspray, kde stvárnil Linka. Nasledovali menšie úlohy v seriáloch Vražedné čísla (2005 - 2010) či Kriminálka Miami (2002 - 2012) a filmoch Traja v jednej posteli (2007), Hudba a text (2007) alebo Ako porodiť a nezblázniť sa (2012). Preslávil sa však až úlohou učiteľa Willa Schuestera v seriáli Glee (2009 - 2015), za ktorú ho nominovali na Emmy a dva razy na Zlatý glóbus. Tiež si vďaka nej odniesol Satellite Award a spolu s ostatnými členmi hereckého obsadenia aj Screen Actors Guild Award. Ako spevák má na konte albumy Matthew Morrison (2011) a Where It All Began (2013).

Viac o téme: Matthew Morrison
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu