Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávny raper v nemocnici: Našli ho v hotelovej izbe v bezvedomí!

Lil Wayne Zobraziť galériu (4)
Lil Wayne (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americký rapper Lil Wayne je v nemocnici. Tridsaťštyriročného interpreta hospitalizovali v nedeľu po tom, ako ho našli v bezvedomí v hotelovej izbe v Chicagu. Jeho zástupcovia portálu TMZ potvrdili, že prekonal niekoľko epileptických záchvatov a museli zrušiť koncert v Las Vegas.

Podľa informácií TMZ sa rapperov tím snažil o jeho prepustenie z nemocnice, kde údajne predtým utrpel ďalší záchvat. Chceli totiž, aby stihol spomínanú šou. Lekári však odmietli pacienta prepustiť a nariadili mu odpočinok.

Lil Wayne, vlastným menom Dwayne Michael Carter Jr., odštartoval kariéru v roku 1997 ako 15-ročný v skupine Hot Boys, s ktorou vydal tri štúdiovky. Ako sólový interpret debutoval v roku 1999 albumom Tha Block Is Hot, po ktorom nasledovalo ďalších desať štúdioviek vrátane úspešnej Tha Carter III (2008). Jeho zatiaľ posledná sólovka Free Weezy Album vyšla v júli 2015. Okrem toho má na konte napríklad spoločný album s Birdmanom Like Father, Like Son (2006) či T-Wayne (2017) s T-Painom. V rebríčku Billboard Hot 100 mal už viac než 200 skladieb, na čelo sa však ako hlavný interpret dostal iba s jedinou - Lollipop (feat. Static Major). Na konte má napríklad päť cien Grammy či desať BET Awards.

Viac o téme: Lil Wayne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu