Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nová láska Justina Biebera: Zamiloval sa do fitnessky z Instagramu!

Justin Bieber Zobraziť galériu (4)
Justin Bieber (Zdroj: SITA/AP)

TORONTO - Kanadský spevák Justin Bieber sa zahľadel do fitnesky na videu, ktoré minulý týždeň zdieľalo na Instagrame fitnescentrum v Savannah v americkom štáte Georgia.

Ako v pondelok informoval portál Stereogum, Bieber nemárnil čas a fitnescentru hneď poslal súkromnú správu, v ktorej sa na ňu vyzvedal. "Kto je to dievča? Tá vo vašom poslednom príspevku," cituje Bieberovu správu Stereogum.

Zatiaľ nie je jasné, či dotyčná dáma, fitneska a výživová poradkyňa Jessica Gober, Bieberov záujem opätuje, no tým, že sa na ňu pýtal Justin Bieber, sa hneď pochválila na svojom twitterovom profile. "Naozaj sa to stalo? Justin Bieber práve písal do fitcentra, kde robím, a pýtal sa, kto som," napísala.

Stereogum píše, že nie je vôbec jasné, ako sa Bieber k videu dopracoval, keďže instagramový profil fitnescentra, ktoré video zverejnilo, má len minimum príspevkov a ešte minulý týždeň malo len 70 sledovateľov. Bieberov záujem o fitnesku ho, samozrejme, spropagoval a počet jeho sledovateľov už narástol na viac ako tritisíc.

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu