Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Totálne zúfalstvo "hviezdy" z Big Brother: Ožratá sa váľala po zemi a potom... FUJ!

Simone Reed Zobraziť galériu (4)
Simone Reed (Zdroj: Twitter)

MIDDELSBROUGH - Hanba na sto rokov! Simone Reed (28) patrí k slečnám, ktoré túžia po sláve. Aj preto sa prihlásila do reality šou Big Brother. A hoci tam veľa vody nenamútila, bulvárnym fotografom je známa. Počas uplynulého týždňa ju nafotili v hroznom stave. Kým do baru prišla tmavovláska nahodená za sexi cicu, odchádzala z neho - ako sa hovorí - ožratá ako prasa. A aj sa tak správala!

Simone Reed sa na twitteri prezentuje ako glamour modelka, speváčka a hviezda televíznej obrazovky. Šťastie skúšala v šou X Factor a uspieť chcela aj v projekte Big Brother. Veľkou kariérou sa zatiaľ chváliť nemôže. Avšak hanbu si vie vyrobiť teda poriadnu. 

Dôkazom sú fotografie z jej nedávneho nočného záťahu. Z nočného podniku v jej rodnom meste odchádzala taká opitá, že ju musela podopierať kamarátka. V určitej chvíli však aj ona bola bezradná a Simone sa zvalila na zem. 

Slávychtivá tmavovláska ukázala fotografom, čo sa dalo. Oni tušiac, že sa zábava ešte neskončila, ju nasledovali k stánku s rýchlym občerstvením. To, čo tam Simone Reed predvádzala, nepotrebuje komentár. Radšej sa pozrite na FOTO v GALÉRII>>

Opitá Simone Reed sa takto váľala po zemi.
Zobraziť galériu (4)
Opitá Simone Reed sa takto váľala po zemi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Simone Reed
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu