Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Beyoncé zhadzuje kilá: Takto vyzerá jej TELO po pôrode dvojičiek!

Beyoncé Zobraziť galériu (9)
Beyoncé (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Už na sebe pracuje! Speváčka Beyoncé (35) priviedla v polovici júna na svet dvojičky, ktorým spoločne s manželom raperom Jay Z dali mená Sir Carter a Rumi. Popová diva nezabúda popri rodičovských povinnostiach ani na seba. Paparazzi ju nedávno nafotili pri odchode z cvičenia. Pozrite sa, ako momentálne vyzerá!

Božské krivky sú súčasťou imidžu speváčky Beyoncé, ktorá sa nedávno stala trojnásobnou mamičkou. Nečudo, že keď sa jej telo po pôrode zotavilo, začala makať na zhadzovaní popôrodných kíl. 

Paparazzi popovú divu nafotili pri odchode z hodiny spinningu, ktorému sa venovala aj pred tehotenstvom. Pod elastickým materiálom bolo speváčke ešte vidno guľaté bruško, no niet pochýb, že to bude čoskoro minulosťou. 

„Snaží sa pomaličky dostať do svojho normálneho života. Bábätka majú šesť týždňov a ona začala opäť cvičiť,” uviedol zrdoj z jej okolia pre magazín People. 

Podľa medializovaných informácií si prominentný párik najal k dvojičkám šesť pestúnok. Pri každom dieťati sa tak striedajú tri každých osem hodín. So starostlivosťou o päťročnú dcérkú Blue Ivy pomáhajú hviezdam ďalšie dve opatrovateľky. 

Beyoncé už pracuje na tom, aby sa dostala späť do formy.
Zobraziť galériu (9)
Beyoncé už pracuje na tom, aby sa dostala späť do formy.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BeyoncéJay Z
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu