Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Seriálová kočka (45) v Evinom rúchu: S týmito gigantickými prsiami som sa narodila!

Sofia Vergara Zobraziť galériu (7)
Sofia Vergara (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Odhodila šaty aj zábrany! Sofia Vergara (45) rozhodne patrí medzi najsexi seriálové herečky. Dokazuje to aj v najnovšom vydaní magazínu Women´s Health, ktoré zdobia jej nahé fotografie. Kráska poskytla spomínanému časopisu i rozhovor a ten tiež stojí za zmienku.

Magazín Women´s Health už vyzliekol nejednu slávnu ženu. Aktuálne zdobí jeho titulku hviezda seriálu Moderná rodina - Sofia Vergara. Tá si nahé prsia a intímne partie kryla len rukami. A treba uznať, že hoci má herečka na krku už 50-tku, za svoje krivky sa hanbiť rozhodne nemusí. 

Sofia sa v rozhovore netajila tým, že hoci sa pravidelne hýbe, nie je so sebou celkom spokojná. „Kiežby som viac cvičila. Ale keď sa narodíte s takýmito gigantickými prsiami... Mám ich zhruba od 13 rokov a počas tehotenstva a po pôrode sa mi ešte zväčšili,” posťažovala sa krásna herečka.  

„Mám 45 rokov a hoci to veľmi chcem, nie je možné, aby som bola perfektná. Nie je dôvod nenávidieť sa alebo byť nešťastný. Taká je realita. Ľudia sa menia a deje sa to aj mne,” dodala Sofia. 

FOTO nahej Sofie Vergara nájdete v GALÉRII>>

Sofia Vergara ozdobila svojím šarmom najnovšie vydanie magazínu Women´s Health.
Zobraziť galériu (7)
Sofia Vergara ozdobila svojím šarmom najnovšie vydanie magazínu Women´s Health.  (Zdroj: Women´s Health)

Viac o téme: Sofia Vergara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu