Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Americký spevák už dávno nie je slaďúšik: Skončil v putách aj s frajerkou, jazdili na zelenú!

Aaron Carter Zobraziť galériu (5)
Aaron Carter (Zdroj: aaroncarter)

LOS ANGELES - Amerického speváka Aarona Cartera v sobotu zatkla polícia za jazdu pod vplyvom omamných látok a prechovávania marihuany. Správu potvrdila kancelária šerifa z Habersham County v štáte Georgia, kde interpreta strážcovia zákona zadržali.

Rodák z floridskej Tampy čelí obvineniam z viacerých prečinov, vrátane spomínaných jazdy pod vplyvom omamných látok, prechovávania marihuany ako aj predmetov spojených s užívaním drog. Mladší brat speváka Nicka Cartera zo skupiny Backstreet Boys bol v čase zatknutia v aute so svojou priateľkou Madison Parker. Tú tiež polícia zadržala a obvinila ju z marenia policajného výkonu a ďalších dvoch prečinov súvisiacich s drogami. Carter pre zatknutie musel zrušiť vystúpenie, ktoré sa malo uskutočniť v Kansas City. Jeho zástupcovia zrušenie koncertu odôvodnili "problémami s dopravou".

Aaron Charles Carter sa do povedomia verejnosti dostal v druhej polovici 90. rokov. Svoj eponymný debutový album vydal v roku 1997 a postupne naň nadviazal ďalšími troma štúdiovkami Aaron's Party (Come Get It) (2000), Oh Aaron (2001), Another Earthquake (2002). Vydal tiež tri kompilácie Most Requested Hits (2003), Come Get It: The Very Best of Aaron Carter (2006) a 2 Good 2 B True (2006).

Viac o téme: Aaron Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu