Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zúfalstvo mladej herečky: Nie som štetka! - Na vine je TENTO outfit

Ariel Winter Zobraziť galériu (9)
Ariel Winter (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nezostala ticho! Ariel Winter (19), známa najmä vďaka seriálu Moderná rodina, priam zbožňuje provokatívne outfity. Nevyhýba sa im, hoci jej krivky sú o čosi plnšie a ťažkú hlavu si doposiaľ veľmi nerobila ani z negatívnych komentárov. V týchto dňoch ju však drsná kritika už poriadne naštvala. Neprajníkom adresovala odkaz, v ktorom dokonca nešetrila vulgarizmami.

Ariel Winter kedysi nemala veľa sebavedomia. Na vine boli jej prirodzene veľké prsia, za ktoré sa dosť hanbila. Keď si ich však dala zmenšiť, začala sa provokatívnejšie obliekať a na instagrame sa ochotne chválila fotkami v bikinách. 

Okrem pochvál sa však mladej herečke ušlo aj množstvo kritiky. Viacerí fanúšikovia jej bežne výčítajú to, že sa takto pretŕča a nelichotivé sú často aj komentáre na jej oblejšiu postavu. Najnovšie musela čeliť drsným slovám pre outfit, v ktorom si vyrazila za zábavou spoločne s priateľmi. Ten pozostával zo šortiek a kratučkého čipkovaného topu. 

„Som už celkom otrávená a naštvaná na to, ako sa rieši, že nosievam šortky a komentáre typu, že sa do nich súkam, či že nie je v poriadku, že ich nosím. Je leto! Spamätajte sa. Je horúco a je zrejmé, že budem nosiť minimum oblečenia. Nebudem trpieť v roláku, len aby bol niekto spokojný,” vyjadrila sa prostredníctvom twitteru herečka. 

Ariel musela čeliť aj rôznym urážkam, keď ju niektorí označovali za prostitútku, či použili aj vulgárnejšie slová. „Nie som žiadna štetka. Nosím šortky a topy, som normálne dievča. A tiež, do ničoho sa nesúkam. Šortky mi sedia a cítim sa v nich dobre. Nechajte nás, mladé dievčatá, na pokoji, nech si žijeme svoj život. Prestaňte kritizovať všetkých a všetko!” uzavrela Winter.    

FOTO odvážneho outfitu, za ktorý Ariel Winter schytala drsnú kritiku, nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu