Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Promi mamina hore bez a v tangáčoch: »Polib mi prdel!«

Jessica Simpson Zobraziť galériu (8)
Jessica Simpson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Wau! Americká speváčka a herečka Jessica Simpson oslávila pred pár dňami 37. narodeniny. Pri tej príležitosti potešila fanúšikov momentkou, ktorá dokazuje, že blondínka sa pribúdajúcich rokov báť vôbec nemusí. Pridala aj svojský komentár a potom sa už len radovala z komplimentov a lichôtok.

Sexi mamina!  Hoci má Jessica Simpson dve ratolesti a na krku 40-tku, je rovnako atraktívna ako kedysi. Po druhom pôrode ju síce trápili kilá navyše, no na svojej postavičke poriadne zapracovala a výsledok stojí ozaj za to. 

Zrejme aj preto nemala blondínka problém zverejniť na instagrame pikantnú fotku, na ktorej pózuje oblečená len v úsporných nohavičkách. Ležiac na nafukovačke oslavovala 37. narodeniny a ako darček si nadelila obdivné slová svojich fanúšikov.

Pochvalami totiž nešetrili nielen páni, ale nadšené boli aj mnohé dámy. „Nedávno som sa stala matkou a zo svojho tela som nešťastná. Pri pohľade na teba však mám nádej. Si mi veľkou inšpiráciou!” znie jeden z komentárov pod foktou. 

Mimochodom, pikantný záber opísala Jessica slovami, ktoré akoby adresovala svojej 36-ke - „Pobozkaj mi zadok!” zároveň tak dala najavo, že sa ďalších pribúdajúcich rokov nebojí. 

Sexi FOTKU Jessicy Simpson nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Jessica Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu