Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fanatik z Top Gearu opäť na nosidlách, zachraňovali ho v Alpách: Au, to muselo bolieť!

Richard Hammond Zobraziť galériu (5)
Richard Hammond (Zdroj: Facebook/Richard Hammond)

BERN - Moderátor niekdajšej britskej motoristickej relácie Top Gear Richard Hammond má za sebou vážnu automobilovú nehodu, ktorá sa stala dnes vo Švajčiarsku pri natáčaní jednej z jeho nových relácií. Podľa polície bol Hammond vrtuľníkom prepravený do nemocnice, ale jeho stav nie je vážny.

Štyridsaťsedemročný moderátor sedel za volantom elektrického špeciálu a zo zatiaľ nezistených dôvodov havaroval. Pri prevoze do nemocnice bol pri vedomí a hovoril so záchranármi. Prehliadka v nemocnici ukázala, že Hammond má zlomenú nohu. Vozidlo pri nehode úplne zhorelo.

Obľúbený sprievodca motoristického seriálu vyviazol pred desiatimi rokmi z omnoho nebezpečnejšej situácie, keď závodnému vozidlu, v ktorom sedel, praskla pneumatika v rýchlosti 463 kilometrov za hodinu. Hammond utrpel vážne zranenia mozgu a v nemocnici strávil päť týždňov. Po zotavení sa vrátil k natáčaniu ďalších dielov relácie Top Gear.

Motoristická revue sa vysielala v 200 krajinách sveta a sledovalo ju 350 miliónov divákov. Televíziu BBC, ktorá ju vysielala, Hammond spolu s kolegami Jeremym Clarksonom a Jamesom Mayom opustil, keď vedenie predvlani Clarksona po incidente s produkčným štábom vyhodilo. Dnešná nehoda sa stala pri natáčaní druhej série seriálu The Grand Tour, v ktorom sa starý tím z Top Gear znovu zišiel.

Viac o téme: Richard HammondThe Grand Tour
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu