Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Oscarová herečka v slzách: Jej priateľ (†27) sa zastrelil pred očami kamarátov!

Jennifer Lawrence Zobraziť galériu (6)
Jennifer Lawrence (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Obaja si chceli v Hollywoode splniť sen! Reč je o herečke Jennifer Lawrence (26) a jej priateľovi Clayovi Adler (†27). Kým blondínka získala Oscara, on skončil v reality šou stanice MTV. Žiaľ, do medií sa dostal až v súvislosti s nedávnou samovraždou, ktorú spáchal pred očami šokovaných kamarátov.

Herečka Jennifer Lawrence, ktorá v roku 2013 získala Oscara za účinkovanie vo filme Terapia láskou, prežíva momentálne bolestivé obdobie. Koncom marca totiž spáchal samovraždu jej priateľ Clay Adler, s ktorým pred rokmi prišli do Hollywoodu, aby si splnili sen o hereckej kariére. „Veľmi ju to zarmútilo. Zároveň je strašne skalamaná z toho, že sa rozhodol dobrovoľne skončiť svoj život,” uviedol pre médiá zdroj z blondínkinho okolia.  

27-ročný sympatický mladík mal ambície stať sa hercom, no troška popularity sa mu dostalo len vďaka účinkovaniu v reality šou Newport Harbor: The Real Orange County, ktorú vysielala stanica MTV. Koncom marca sa Clay so skupinou kamarátov vybral na opustenú pláž, kde si chceli zastrieľať zo zbraní. Mladík v istom momente otočil pištoľ na seba a strelil si do hlavy. 

Polícia prítomnosť alkoholu, či drogy v jeho tele vylúčila. Priateľ známej herečky však v minulsti trpel psychickou poruchou. Adlerov otec pre médiá prezradil, že Clay pred rokmi podpísal vyhlásenie, aby bol po smrti darcom orgánov. Podľa medializovaných informácií boli vďaka tomu zachránené štyri životy. 

Clay Adler sa zviditeľnil účinkovaním v reality šou Newport Harbor: The Real Orange Country.
Zobraziť galériu (6)
Clay Adler sa zviditeľnil účinkovaním v reality šou Newport Harbor: The Real Orange Country.  (Zdroj: MTV)

S Clayom Adler sa na instagrame lúčila aj televízna stanica MTV.
Zobraziť galériu (6)
S Clayom Adler sa na instagrame lúčila aj televízna stanica MTV.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer LawrenceClay Adler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu