Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ako malé hviezdili v seriáloch, dnes sú z nich sexi ženy: Takto vyrástli vaše obľúbenkyne!

Pamätáte sa na tieto dievčatá? Zobraziť galériu (7)
Pamätáte sa na tieto dievčatá?

NEW YORK - Spojili sa a sú späť! Herečky Beverley Mitchell, Christine Lakin a Jodie Sweetin zažili vrchol svojej slávy najmä v detstve. Každá z nich totiž účinkovala v niektorom z úspešných rodinných seriálov. V týchto dňoch prichádzajú s projektom Hollywood Darlings, ktorý ukáže, čo všetko sa v ich životoch zmenilo. Pozrite sa, ako sa pribúdajúce roky podpísali na ich zovňajšku.

„Zrejme neexistujú slová, ktoré by opísali to, ako sme vyrastali a aké puto medzi nami vzniklo. Tak sme sa oň rozhodli podeliť so svojími fanúšikmi,” uviedli v oficiálnom stanovisku Beverley, Christine a Jodie. Hollywood Darlings je akousi reality šou, ktorá bude mať osem epizód.   

Kedysi hviezdili v obľúbených rodinných seriáloch, dnes sú z nich sexi tridsiatničky.
Zobraziť galériu (7)
Kedysi hviezdili v obľúbených rodinných seriáloch, dnes sú z nich sexi tridsiatničky.  (Zdroj: SITA)

Beverley Mitchell, predstaviteľka Lucy Camden zo seriálu V siedmom nebi, má dnes 37 rokov. Okrem herectva sa venuje tiež spevu country. V roku 2008 sa vydala za dlhoročného priateľa, účtovníka Michaela Camerona. Družičkami na svadbe v Taliansku jej boli seriálové sestry - Jessica Biel a Mackenzie Roseman. Beverley má štvorročnú dcérku a o dva roky mladšieho syna.
Zobraziť galériu (7)
Beverley Mitchell, predstaviteľka Lucy Camden zo seriálu V siedmom nebi, má dnes 37 rokov. Okrem herectva sa venuje tiež spevu country. V roku 2008 sa vydala za dlhoročného priateľa, účtovníka Michaela Camerona. Družičkami na svadbe v Taliansku jej boli seriálové sestry - Jessica Biel a Mackenzie Roseman. Beverley má štvorročnú dcérku a o dva roky mladšieho syna.  (Zdroj: instagram a The CW Television Network)

Christine Lakin , ktorú preslávilo účinkovanie v komediálnom seriáli Krok za krokom, oslávila začiatkom roka 38. narodeniny. Predstaviteľka Al Lambert si zahrala vo viacerých filmoch a seriáloch. Pôsobí tiež na divadelných doskách a v dabingu. Vydávala sa v októbri 2014 za kolegu Brandona Breaulta, ktorému minulý rok porodila dcéru.
Zobraziť galériu (7)
Christine Lakin , ktorú preslávilo účinkovanie v komediálnom seriáli Krok za krokom, oslávila začiatkom roka 38. narodeniny. Predstaviteľka Al Lambert si zahrala vo viacerých filmoch a seriáloch. Pôsobí tiež na divadelných doskách a v dabingu. Vydávala sa v októbri 2014 za kolegu Brandona Breaulta, ktorému minulý rok porodila dcéru.  (Zdroj: instagram a Warner Bros. )

Jodie Sweetin si budú pamätať fanúšikovia sitkomu Plný dom, kde stvárnila Stephanie. Dnes 35-ročná herečka nechýba v pokračovaní, ktoré sa vysiela pod názvom Fuller House. Okrem toho účinkovala napríklad v tanečnej šou. Pomerne pestré to je v jej súkromnom živote. Jodie má tri dcéry od troch rozličných mužov. Prvýkrát sa vydávala ako 20-ročná. Je trikrát rozvedená. Už v čase dospievania mala problém s alkoholom a liečila sa aj z drogovej závislosti.
Zobraziť galériu (7)
Jodie Sweetin si budú pamätať fanúšikovia sitkomu Plný dom, kde stvárnila Stephanie. Dnes 35-ročná herečka nechýba v pokračovaní, ktoré sa vysiela pod názvom Fuller House. Okrem toho účinkovala napríklad v tanečnej šou. Pomerne pestré to je v jej súkromnom živote. Jodie má tri dcéry od troch rozličných mužov. Prvýkrát sa vydávala ako 20-ročná. Je trikrát rozvedená. Už v čase dospievania mala problém s alkoholom a liečila sa aj z drogovej závislosti.  (Zdroj: instagram a Warner Bros. )

Viac o téme: Christine LakinBeverley MitchellJodie Sweetin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu