Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi Šmoulinka potešila oteckov: Bez podprsenky, gatiek i hanby!

Ariel Winter potešila nielen tohto Šmolka. Zobraziť galériu (5)
Ariel Winter potešila nielen tohto Šmolka. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ako z rozprávky... Pre dospelých! Počas uplynulého víkendu sa konala slávnostná premiéra rozprávky Šmolkovia: Zabudnutá dedinka. Jednej z kreslených postavičiek prepožičala svoj hlas aj herečka Ariel Winter (19). Tá bola na podujatí stredobodom pozornosti. Pri pohľade na tmavovlásku bolo totiž každému jasné, že prišla bez spodnej bielizne.

Ariel Winter sa kedysi za svoje prirodzene veľké vnady veľmi hanbila. V roku 2015 si ich však dala zmenšiť a odvtedy má sebavedomia na rozdávanie. Mladá herečka dráždi fanúšikov na webe sexi fotkami a preferuje prevažne provokatívne outfity. 

Jeden taký vytiahla tmavovláska zo skrine, aj keď sa obliekala na slávnostnú premiéru novej rozprávky Šmolkovia: Zabudnutá dedinka. Ariel zavítala medzi deti a ich rodičov oblečená v minišatách s priesvitnými detailami. Tie odhaľovali časť jej pŕs aj oblasť bokov. Vďaka tomu muselo byť pri pohľade na mladú herečku každému jasné, že spodnú bielizeň na sebe vôbec nemá.

Hviezdička seriálu Moderná rodina síce mnohých pohoršila. Pochybujeme ale, že prítomní oteckovia protestovali...  

Ariel Winter si na premiéru rozpráky obliekla šaty, ktoré museli poštekliť fantáziu každého chlapa.
Zobraziť galériu (5)
Ariel Winter si na premiéru rozpráky obliekla šaty, ktoré museli poštekliť fantáziu každého chlapa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu