Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyžehlená tvár najväčšej sexbomy: Omladla o desiatku rokov!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (7)
Pamela Anderson (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Vrásky nečakajte! Pamela Anderson (49) bola najväčšou sexbombou 90. rokov. A hoci odvtedy ubehlo nemálo rokov, ešte rozhodne nepatrí do starého železa. Nedávno vystavila na obdiv svoje krivky, ktoré má aj s 50-tkou na krku dokonalé. Blondíka sa tiež stará o to, aby bola bezchybná aj jej pleť. Najnovšie podstúpila skrášľujúci zákrok, vďaka ktorému pôsobí dojmom, akoby sa vrátila v čase.

Vyzerá fantasticky! Nie je tajomstvom, že Pamela Anderson má k plastickým operáciám a skrášľujúcim zákrokom pozitívny vzťah. Silikónovými prsiami sa totiž pýšila už v čase, keď to nebolo celkom bežné.  

Všetko nasvedčuje tomu, že blonďavá sexbomba sa ani s pribúdajúcim vekom klinikám krásy nevyhýba. Práve naopak. Pri pohľade na jej najnovšie fotografie je zrejmé, že aj nedávno si dopriala nejakú procedúru. 

Na charitatívnom podujatí, ktoré sa pred pár dňami konalo vo Francúzsku, pôsobila dojmom, akoby sa vrátila v čase. Mladistvý vzhľad umocnila Pamela decentným líčením. Prekvapila tiež elegantným outfitom, ktorý prekvapivo nepôsobil až tak vulgárne.  

Takto v súčasnosti vyzerá Pamela Anderson, ktorá pôsobí dojmom, akoby zázračne omladla.
Zobraziť galériu (7)
Takto v súčasnosti vyzerá Pamela Anderson, ktorá pôsobí dojmom, akoby zázračne omladla.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu