Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kuriózny úraz na párty: Britská princezná porezala slávneho speváka!

Ed Sheeran Zobraziť galériu (6)
Ed Sheeran (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská princezná Beatrice údajne porezala mečom na tvári anglického speváka Eda Sheerana. Stalo sa tak tento mesiac na párty v sídle Royal Lodge vo Windsore, keď spevák James Blunt zažartoval, že by sa rád stal rytierom. Dvadsaťosemročná Beatrice následne vzala meč a zahnala sa ním, pričom neúmyselne zasiahla Sheeranovo líce.

"Čepeľ mu porezala tvár, pričom to bolo len pár centimetrov od pravého oka. Viacero hostí sa vyjadrilo, že to mohlo dopadnúť horšie a že mohol na to oko oslepnúť, ale Ed to zľahčoval. Všetci boli v šoku a Beatrice bola zjavne veľmi rozrušená, no Ed sa zachoval ako pravý gentleman a povedal, že to bola nehoda," uviedol pre denník The Sun nemenovaný zdroj s tým, že 25-ročný Sheeran šiel následne do neďalekej nemocnice. Tam mu ranu zašili a vrátil sa na párty. 

Edward Christopher Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Predvlani uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či dve MTV Europe Music Awards. 

Viac o téme: Ed SheeranPrincezná Beatrice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu