Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská radosť americkej hviezdy: Snúbenica mu porodila leva!

DJ Khaled a Nicole Tuck Zobraziť galériu (5)
DJ Khaled a Nicole Tuck (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký hip-hopový producent a interpret DJ Khaled a jeho snúbenica Nicole Tuck privítali na svete prvého spoločného potomka. Dvojici sa narodil chlapec, ktorý dostal meno Asahd. "DJ Khaled a Nicole Tuck privítali na svete syna, krásneho, zdravého, mladého idola, Asahda Tucka Khaleda. Narodil sa 23. októbra 2016 o 2:05 ráno, váži 3570 gramov a meria takmer 55 centimetrov. Asahd znamená v arabčine lev," uviedol pre americký portál US Weekly producentov zástupca.

Štyridsaťročný Američan o narodení dieťaťa informoval tiež prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu leva s levíčaťom. "Ľúbim ťa, synak," napísal v popisku. Čakanie na synovo narodenie v nemocnici zdokumentoval fotografiami a videami, ktoré publikoval prostredníctvom Snapchatu a zdieľal ich aj na sociálnych sieťach. Na jednej z fotografií vidieť napríklad atramentový odtlačok chodidla bábätka na interpretovom predlaktí.

DJ Khaled, celým menom Khaled Mohamed Khaled, je palestínskeho pôvodu, narodil sa však v New Orleans a momentálne žije na Floride. Začínal ako dídžej, neskôr sa začal venovať aj produkcii. Debutoval štúdiovkou Listennn... The Album (2006), po ktorej nasledovali nahrávky We The Best (2007), We Global (2008), Victory (2010), We The Best Forever (2011), Kiss The Ring (2012), Suffering From Success (2013), I Changed A Lot (2015) a Major Key (2016). Je zakladateľom labelu We The Best Music Group, prostredníctvom ktorého vydávajú albumy interpreti ako Ace Hood či Mavado. Napísal knihu s názvom The Keys, ktorá má vyjsť 22. novembra prostredníctvom vydavateľstva Crown Archetype. 

Viac o téme: DJ KhaledNicole Tuck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu