Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najsledovanejšia celebrita vystrašila fanúšikov: Takto vyzerá po mesiaci na psychiatrii!

Selena Gomez Zobraziť galériu (12)
Selena Gomez (Zdroj: Instagram.com/selenagomez/)

LOS ANGELES - Reakcie plné obáv! Speváčka Selena Gomez (24) koncom leta zrušila svoje turné, stiahla sa z očí verejnosti a dala si pauzu od sociálnych sietí. Dôvodom boli pretrvávajúce záchvaty úzkosti a depresie. Tmavovláska, ktorú na instagrame sleduje rekordných 101 miliónov uživateľov, nastúpila na psychiatrické liečenie, kde by mala stráviť zhruba dva mesiace. Polovicu pobytu má umelkyňa za sebou. Pohľad na jej aktuálne fotky však vyvoláva zmiešané pocity.

Stráca sa pred očami! Zhruba pred rokom všetci intenzívne riešili zaoblenú postavu speváčky Seleny Gomez. Netrvalo dlho a sympatická umelkyňa sa dostala do skvelej formy. V rámci promovania najnovšieho albumu dokonca nafotila odvážne fotografie a svoj sexepíl predvádzala pri každej možnej príležitosti. Šarm mladučkej umelkyňe bol dosť obdivovaný aj na instagrame, kde sa nedávno stala najsledovanejšou celebritou. Pokorila dokonca aj Kim Kardashian, či Taylor Swift. 

Od chvíle, keď Selena zverejnila na internete svoj posledný príspevok, však ubehlo už osem týždňov. Dôvodom je pracovná pauza, ku ktorej speváčku dohnali zdravotné a psychické problémy. Bývalá láska Justina Biebera má totiž lupus a ako sama vo svojom stanovisku uviedla, jeho vedľajšími účinkami sú úzkosť, záchvaty paniky a depresie. 

Gomez sa dobrovoľne prihlásila na psychiatrické liečenie do zariadenia, ktoré sa nachádza v lese a terapiou je napríklad starostlivosť o zvieratká. V uplynulých dňoch kráska opustila jeho areál a vybrala sa na obed do neďalekého mesta. V reštaurácii stretla fanúšikov, s ktorými sa hneď ochotne vyfotila. Tí sa momentkami pochválili na sociálnych sieťach. Ako vidno, Selena nešetrila úsmevom. Mnohých fanúšikov však vydesil pohľad na jej postavu. Krásna tmavovláska totiž viditeľne schudla. Nuž, pri svojich problémoch zrejme nemá veľmi chuť do jedla...

Takto vyzerala Selena Gomez v roku 2015, keď všetci riešili jej oblé krivky.
Zobraziť galériu (12)
Takto vyzerala Selena Gomez v roku 2015, keď všetci riešili jej oblé krivky.

Selena Gomez pred pár mesiacmi.
Zobraziť galériu (12)
Selena Gomez pred pár mesiacmi.

Zdravotné a psychické problémy sa odrazili na zovňajšku krásnej Seleny Gomez.
Zobraziť galériu (12)
Zdravotné a psychické problémy sa odrazili na zovňajšku krásnej Seleny Gomez.  (Zdroj: twitter a instagram)

Selena Gomez je na najnovších fotkách viditeľne pochudnutá.
Zobraziť galériu (12)
Selena Gomez je na najnovších fotkách viditeľne pochudnutá.  (Zdroj: twitter a instagram)
 

 

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu