Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka z NCIS: Los Angeles dvojnásobnou mamou!

Daniela Ruah Zobraziť galériu (2)
Daniela Ruah (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Daniela Ruah a jej manžel David Paul Olsen majú druhé spoločné dieťa. Dievčatko, ktoré dostalo meno Sierra Esther Ruah Olsen, prišlo na svet 4. septembra a po pôrode vážilo 3175 gramov a meralo 53 centimetrov.

Herečka prezradila radostnú správu v stredu prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila rodinnú fotografiu z losangeleskej nemocnice Cedars Sinai, odkiaľ mamičku aj s dieťatkom prepustili 24 hodín po pôrode. "Táto fotka perfektne reprezentuje všetko, po čom som vždy túžila," napísala Ruah k záberu.

Daniela Ruah
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Daniela Ruah)

Bábätko sa narodilo o tri týždne skôr, ako bol predpokladaný termín. S herečkou boli v nemocnici žena špeciálne vyškolená pre poskytovanie starostlivosti počas pôrodu, takzvaná dula, a tiež spomínaný manžel. 

Štyridsaťročný Olsen a Ruah sa stretli počas nakrúcania seriálu NCIS: Los Angeles (2009), v ktorom rodák z Moline v Illinois ako kaskadér zastupoval svojho mladšieho brata Erica Christiana Olsena. Dvojica sa zosobášila v júni 2014 a vychováva aj dvojročného syna Rivera Isaaca. 

Daniela Ruah stvárňuje v spomínanom seriáli agentku Kensi Blye. V tejto úlohe sa predstavila aj v roku 2009 v televíznom projekte NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003) a v roku 2011 v seriáli Hawaii 5.0 (2010). Zahrala si tiež v akčnej dráme Red Tails (2012). 

Viac o téme: Daniela Ruah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu