Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Komik zo Scary Movie je už obžalovaný: Jeho správanie sa vraj vymklo kontrole

Katt Williams Zobraziť galériu (4)
Katt Williams (Zdroj: SITA/AP)

CINCINNATI - Americký komik Katt Williams čelí žalobe za údajné napadnutie a únos. Tú na neho podala jeho bývalá spolupracovníčka a stand-up komička Ashima Franklin, podľa ktorej ju 44-ročný herec po prvý raz udrel do tváre ešte v roku 2012, pričom tento rok jej zas počas ich spoločného turné dva dni bránil v odchode.

Podľa dokumentov, ktoré sa podarilo získať portálu TMZ.com, ju Williams pri druhom incidente urážal a nadával jej, pričom na druhý deň ju spolu s ďalšími dvoma ženami zbil. Rodák zo Cincinnati údajne spôsobil Franklin poranenia tváre, hrudníka a končatín a následne jej bránil v odchode. 

Komička spomína v žalobe tiež ďalší Williamsov útok, pri ktorom jej hodil horúce jedlo do tváre a sarkasticky sa jej spýtal, prečo si myslela, že má právo jesť. Franklin žiada od komika, ktorý mal už množstvo problémov so zákonom, odškodné aspoň tri milióny dolárov (v prepočte takmer 2,7 milióna eur). 

Katt Williams si zahral napríklad v snímkach Ďalší hrozný piatok (2002), Norbit (2007), Bláznivá lúpež (2008), Scary Movie 5 (2013) alebo American Bad Boy (2015). Známy je však aj pre početné problémy so zákonom vrátane incidentu z 5. septembra 2014, keď spolu so zakladateľom hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Sugeom Knightom vzali nemenovanej reportérke fotoaparát a vyhrážali sa jej. 

Viac o téme: ObžalovanieKatt Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu