Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Filmovej panne roky prospeli: Ejha, takto ju poznáte?!

Mandy Moore vo filme Nezabudnuteľná cesta. Zobraziť galériu (10)
Mandy Moore vo filme Nezabudnuteľná cesta. (Zdroj: Warner Bros)

LOS ANGELES - Drieme v nej dračica! Keď sa spomenie meno herečky a speváčky Mandy Moore (32), mnohí si vybavia najmä romantickú drámu Nezabudnuteľná cesta, kde stvárnila reverendovu dcéru. Od nakrúcania počinu ubehlo zhruba 14 rokov a kráska je v súkromí úplne iná, než jej filmová postava. Pozrite, ako sa predviedla v septembrovom vydaní Rhapsody Magazine.

Počin Nezabudnuteľná cesta je dobre známy každej romantickej duši. Príbeh lásky medzi outsiderkou, pannou Jamie, ktorej sa všetci na škole posmievajú a frajerom Landonom si získal mnohých divákov. Ústredné postavy v ňom stvárnili herci Shane West a Mandy Moore. Tá sa predviedla aj ako speváčka.      

Sympatická brunetka by sa však pokojne uživila tiež ako modelka. Potvrdzuje to aktuálne vydanie Rhapsody Magazine, ktorý vychádza pre United Airlines. Mandy pózovala pred objektívom v rafinovaných modeloch s hlbokým výstrihom. Prekvapením bolo aj výrazné líčenie a zmyselný pohľad. Takto by ju veru mnohí priaznivci spomínaného filmu možno ani nespoznali. 

Umelkyňa popri pózovaní poskytla časopisu aj otvorený rozhovor. V ňom okrem iného hovorí aj o krachu manželstva s hudobníkom Ryanom Adamsom. Podľa vlastných slov sa z tohto bolestivého obdobia plánuje vyspievať. „Mám toho na srdci tak veľa. A je tiež množstvo vecí, o ktorých chcem hovoriť,” priznala brunetka. V hudobnej brandži je to celkom bežné. Skúsenosťami zo súkromia sa pri tvorbe inšpirovali mnohé hviezdy. Aktuálne možno spomenúť napríklad Taylor Swift, či Beyoncé.  

Mandy Moore sa pred objektívom predviedla ako sexi kočka.
Zobraziť galériu (10)
Mandy Moore sa pred objektívom predviedla ako sexi kočka.  (Zdroj: Rhapsody Magazine for United Airlines)

Viac o téme: Mandy MooreNezabudnuteľná cestaWalk to Remember
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu